Press "Enter" to skip to content

Julie Roginsky

Obsah:

Julie Roginsky je slavná televizní osobnost. Je demokratickou stranou, která pracuje jako přispěvatelka zpravodajského kanálu Fox News jako spoluhostitel. Objevil se krásný společníkFoxNews.com, CNBC.com, Politico, Forbes a Ledger Ledger. Podobně je uznávána jako hostitelka amerických denních zpráv a talk show Outnumbered.

Julie Roginsky se narodila 25. dubna 1973, v Rusko, Moskva. Znamená to její věk 46 let od roku 2019. Jméno jejího otce jeAbram Roginsky a jméno matky je Zeptal se Roginsky. V roce 1990 se její rodina přestěhovala do Spojených států amerických. Podobně Julie vyrostla v New Yorku se svými rodiči.



Když mluvila o své akademické kvalifikaci, zúčastnila sePrincetonská denní škola. Později se Julie zapsala do Bostonu Univerzita. Vystudovala dva stupně BA a MA.

Profesní kariéraJulie Roginsky

Spoluhostitelka Julie zahájila svou politickou kariéru, když byla najata americkou politickou akční komisí. PracovalaSeznam Emilyna praní kongresové kampaně Dale McCormicka. Poté pracovala pro zástupce USA v New Jersey, Frank Pallone.

Julie se stala první manažerkou ženyKoordinační kampaň v New Jersey v 1999.V roce 2001 se stala Washingtonem, ředitelkou komunikace pro Jon Corzine ve Washingtonu. Julie založila politickou poradenskou a public relations firmu s názvemKomplexní komunikační skupina v 2003. Od roku 2005 působí v představenstvu společnostiDámská kampaňna Yale University.

Julie zahájila svůj televizní debut jako demokratický stratégFox News Channelv roce 2004. Pracovala jako spoluorganizátor amerických denních zpráv a talk show,Převyšuje počet. Julie začala pracovatCNBCjako on-air přispěvatel v roce 2009. Ona také psala sloupce proCNBC.com během jejího času na CNBC.com. Podobně Roginsky pracoval jako přispěvatelCNN andMSNBC resp.

Julie Roginsky Net Worth, Plat

Televizní osobnost nahromadila během své osobní kariéry obrovské množství částky. O své skutečné mzdě však neodhalila žádné informace. Podle některých zpráv si za svou kariéru vydělala obrovský plat. Kromě toho má Julie neuvěřitelnou částku díky svým výjimečným schopnostem a příspěvkům k hereckému bratrství.

Její odhadované čisté jmění má být kolem 23 milionů dolarů vydělal ze své profesionální kariéry.

Julie Roginsky se provdala, manžel, přítel

Nádherná televizní osobnost se dosud nevdala. Existují informace o jejím romanticky datovaném vztahu s nějakým anonymním mužem. O jejím vztahu se spoluhostitelem se říká Steve Kornacki. Neprozradila, že je to její manžel, přítel nebo někdo.

Dne 27. května 2012 porodila jmenovaného chlapečkaZachary Peter Roginsky. O otci dítěte nejsou žádné informace. Naštěstí žije se svým synem NewYork, Spojené státy americké.

Julie Roginsky tělesné míry

Úžasný hostitel udržuje přitažlivou postavu těla. Stojí ve výšce 5 stop 8 palců s tělesnou hmotností 60 kg. Kromě toho je její tělesné měření 36-26-37 palce (pas - bederní). Má tmavě hnědé vlasy s tmavě hnědou barvou očí.

Jolie je aktivní na sociálních sítích, jako je Facebook, Instagram, a Twitter. Má víc než 898 následovníci na její Facebook stránce. Podobně má více než 3k následovníci na jejím oficiálním účtu Instagram a více než 46,9k sledující její oficiální účet Twitter.

Fakta Julie Roginsky

Fakta Julie Roginsky

Celé jménoJulie Roginsky
Čistá hodnota23 milionů dolarů
Datum narození25. dubna 1973
Stáří47 let 1 měsíc
HoroskopBýk
Místo narozeníMoskva, Rusko
Výška1,72 m
ProfeseStrategist, televizní osobnost, spoluhostitel Fox News
VzděláváníBostonská univerzita
Státní příslušnostRuskoameričan
DětiZachary Peter Roginsky
RodičeAbram Roginsky, Tanya Roginsky
InstagramInstagram Julie Roginsky
IMDBJulie Roginsky IMDB
Rychlá fakta

Stručná fakta Julie Roginsky

#Skutečnost
jedenFox News přispěvatel.
2Absolvent Bostonské univerzity, kde získala titul B.A. v politologii a M.A. v ruské ekonomii. Sedí ve správní radě kampaně pro ženy na Yale University.
3Její syn Zachary Peter Roginsky se narodil 27. května 2012. Vážil 7 liber. 11 oz. a měří 22 palců.
4Bývalý vedoucí politický poradce senátora Franka Lautenberga.
5Prezident / zakladatel skupiny Comprehensive Communications Group.
6Nejlepší přátelé s Juliet Huddy z The Morning Show s Mike & Juliet (2007).
7Demokratický stratég.
8Bývalý ředitel komunikace senátor Jon Corzine.
Filmografie

Filmografie Julie Roginsky

TitulRokPostaveníCharakter
Příběh s Marthou MacCallum2017Televizní seriálSám - přispěvatel Fox News
Býci a medvědi2016-2017Televizní seriálSám - hostující panelista
Media Buzz2014-2017Televizní seriálSám - panelista / Sám - přispěvatel Fox News / Sám - přispěvatel Fox
Cashin 'In2013–2017Televizní seriálSám - panelista / Sám - hostující panelista
Kennedyho show2016-2017Televizní seriálSám - panelistka
Nedělní ranní budoucnost s Marií Bartiromo2015-2017Televizní seriálSám - panelistka
Watters 'World2016-2017Televizní seriálSám - demokratický stratég / sama - Fox News Contributor
Sledujte svobodu se soudcem Napolitano2016-2017Televizní seriálSebe
Převyšuje počet2014-2017Televizní seriálSama - Hostitelka / Hostitelka
Soubor Kelly2013–2017Televizní seriálSám / sama - panelista / sama - Fox News Contributor / ...
Fox News Sunday2017Televizní seriálSám - panelistka
Pět2013-2016Televizní seriálSám - hostitelská hostitelka
Cavuto v podnikání2013-2016Televizní seriálSám - Hostující panelista / Sám - Panelista / Sám - Demokratický stratég / ...
Red Eye w / Tom Shillue2015-2016Televizní seriálSám - hostující panelista
O'Reilly Factor2008-2016Televizní seriálSám - Demokratický stratég / Sám
Přehlídka Grega Gutfelda2015Televizní seriálSám - přispěvatel Fox News
Nezávislí2013–2014Televizní seriálHerself - Fox News Contributor / Sama
Skutečný příběh s Gretchen Carlsonovou2013–2014Televizní seriálSám - demokratický stratég
Lou Dobbs dnes večer2013–2014Televizní seriálSám (segment „Tým A“) / Sám - demokratický stratég
Peníze s Melissou Francisovou2013–2014Televizní seriálSám - panelistka
Na záznamu w / Brit Hume2013Televizní seriálSám - panelistka
Hannity2012–2013Televizní seriálSám - demokratický stratég / Sám / Sám - Fox News Contributor / ...
Odehrávající se nyní2012–2013Televizní seriálSám / sama - demokratický stratég
Přehlídka Toma Sullivana2013Televizní seriálSám - panelistka
America Live2012–2013Televizní seriálSám / sama - panelistka
Huckabee2013Televizní seriálSám - panelistka
Váš svět s Neilem Cavuto2013Televizní seriálSebe
Studio B2012Televizní seriálSebe
Americká redakce2012Televizní seriálSebe